Sport

Antrenor brașovean, pe PRIMUL LOC după încheierea turului Ligii 2 la fotbal!!!

 

Laszlo Balint a reușit o performanță excelentă cu Sportul Snagov, terminând pe primul loc turul Ligii 2 la fotbal, în fața unor formații mult mai bine cotate.

După victoria obținută la Mioveni cu 4-0, Sportul Snagov a acumulat 46 de puncte, fiind urmată în ierarhie de Academica Clinceni (45 p), „U” Cluj (44 p), Chindia Târgoviște (44 p), Petrolul Ploiești (42 p), FC Argeș (41 p), etc.

Printre altele, înaintea vacanței, antrenorul brașovean Laszlo Balint a relatat pe pagina sa de Facebook: „Știu, mulți veți spune că e doar jumătatea sezonului și că această ipostază este doar una de moment, care nu poate fi considerată o realizare. Nu aduce cu sine vreo promovare sau vreun trofeu. Dar suntem mândri că suntem acolo, în vârful ierarhiei, în condițiile în care am trecut peste muuulte probleme în ultimele luni, unele incompatibile cu performanța! Dar spiritul vestiarului a fost extraordinar! Am fost TOȚI din vestiar în aceeași barcă, una șubredă, și am vâslit cu toții la unison, înfruntând un ocean agitat, cu valuri mari și dure, și cu toate astea, am ajuns primii în portul de la jumătatea cursei. Nu ne-a așteptat nimeni cu flori, nu ne-a pus nimeni lauri după gât. Dar NOI, familia din vestiarul Sportului Snagov, avem satisfacția că munca noastră a dat roade. Până la acest punct, noi, antrenorii și jucătorii, ne-am făcut treaba, mai mult decât cu vârf și îndesat. Am demonstrat că vrem și că putem să facem performanță. De acum, patronii clubului trebuie să decidă dacă acest grup merită condiții pentru performanță. Știu că sunt discuții în acest sens, sper să se finalizeze cu bine, pentru că acești băieți merită mult mai mult!”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare