Sport

Antrenor brașovean pe lista lui Poli Iași

Antrenor brașovean pe lista lui Poli Iași.

Tony da Silva și-a dat demisia de la Politehnica Iași după eșecul drastic din Superligă, de la Sibiu, 2-6 cu FC Hermannstadt.

Antrenor brașovean pe lista lui Poli Iași | MyTex.ro
Antrenor brașovean pe lista lui Poli Iași 10

„Pentru binele echipei Poli Iași, am decis să închei contractul. Vă mulțumesc tuturor, de la cei din club până la suporteri, pentru colaborare, pentru încurajări și pentru critici. Doresc tot ce este mai bun pentru Poli, iar în acest moment simt că aceasta e decizia înțeleaptă. Momentele frumoase trăite aici nu mi le poate lua cineva și vor rămâne mereu în amintirea mea”, a declarat portughezul, potrivit FC Politehnica Iași.

Antrenor brașovean pe lista lui Poli Iași

Pus în fața faptului împlinit, finanțatorul Cornel Șfaițer caută un antrenor potrivit pentru formația din Copou. Din informațiile noastre, în vizor s-ar afla și Laszlo Balint, brașoveanul care în sezonul precedent a salvat-o de la retrogradare pe Petrolul Ploiești. El a fost îndepărtat de la gruparea prahoveană după plecarea lui Marian Copilu și sosirea investitorilor turci, care l-au adus pe banca tehnică pe Mehmet Topal.

O altă variantă luată în calcul ar fi revenirea lui Leo Grozavu la Politehnica Iași.

După 8 etape disputate în Superligă, Poli Iași ocupă locul 14, cu 7 puncte. Universitatea Cluj (18 p) este lider.

În altă ordine de idei, și Gloria Buzău a schimbat antrenorul. În locul lui Andrei Prepeliță a fost instalat Eugen Neagoe.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button