Sport

Antrenor brașovean, DEMIS de chinezi!!!

 

Laszlo Balint, fost la FC Brașov, a preluat în vară conducerea tehnică a divizionarei secunde FC Clinceni, unde a avut rezultate onorabile, clasându-se pe podiumul primei serii la finalul turului.

Ieri, însă, i s-a reziliat contractul, atât lui, cât și secundului Adrian Senin și managerului Bogdan Apostu, la decizia noului investitor chinez.

Printre altele, pe pagina sa de Facebook, antrenorul brașovean a relatat: „Cine mă cunoaşte, ştie că sunt un luptător. Cine mă cunoaşte, ştie că nu voi îngenunchea niciodată în faţa nimănui şi asta nu pentru că sunt orgolios, ci pentru că am argumentul că respect mult prea mult fotbalul! Tocmai din aceste motive eram decis să fac tot ce ţine de mine ca FC Clinceni să se bată până în ultimul meci din acest sezon, asta în condiţiile în care lucram într-o atmosferă extrem de ostilă… Nu am fost lăsat”.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button