Sport

Antoine Griezmann, desemnat cel mai bun jucător de la EURO 2016

 

Atacantul francez Antoine Griezmann a fost desemnat cel mai bun fotbalist de la EURO 2016 de către comisia de observatori tehnici ai UEFA, condusă de fostul internațional român Ionuț Lupescu.  Jucătorul de 25 de ani a încheiat turneul cu șase goluri și două pase decisive. Ionuț Lupescu a afirmat: „ Antoine Griezmann a fost o amenințare în fiecare partidă pe care a jucat-o. Muncește mult pentru echipă și este dotat cu tehnică, viziune și calități de finalizator. Toți observatorii tehnici au fost de acord că el a fost jucătorul de excepție al turneului”.

Din comisia de observatori tehnici ai UEFA, alcătuită din 13 membri, au mai făcut parte Sir Alex Ferguson, Alain Giresse, David Moyes, Packie Bonner, Mixu Paatelainen, Savo Milosevic, Peter Rudbak, Gareth Southgate, Thomas Schaaf, Jean-François Domergue, Gines Melendez și Jean-Paul Brigger.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button