Sport

ANTI-TRUMP. Lindsey Vonn, ce LUARE DE POZIȚIE înaintea Jocurilor Olimpice de la PyeongChang!!!…

 

Și legendara schioară alpină americană Lindsey Vonn a intrat în grupul sportivilor care-l critică în mod deschis pe Donald Trump, declarând la CNN cu privire la Jocurile Olimpice de iarnă de anul viitor, care vor avea loc la PyeongChang, în Coreea de Sud: „Sper să reprezint în cel mai bun mod posibil poporul american, nu ca președintele”.

Vonn a menționat că ia Olimpiada foarte în serios, fiind mândră că va defila în spatele drapelului american la ceremonia de deschidere.

Schioara originară din Vail, în vârstă de 33 de ani, campioană olimpică la coborâre în 2010 la Vancouver, a ratat J.O. de la Sochi – 2014, din cauza unei accidentări.

Pentru sportiva care până acum a reușit 77 de victorii în Cupa Mondială (record!), aceasta este ultima ediție a Jocurilor Olimpice la care va concura.

De asemenea, Lindsey Vonn, cvadruplă câștigătoare a globului cel mare de cristal și dublă campioană mondială, a anunțat la CNN că nu va onora invitația lui Donald Trump, de a merge la Casa Albă, conform tradiției, cu delegația americană înaintea unei participări la J.O.

 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare