Sport

Anthony Joshua și-a păstrat titlul mondial al greilor în versiunile IBF și WBA

  • box_243129.jpg
 

Pugilistul britanic Anthony Joshua și-a păstrat titlul mondial al greilor în versiunile IBF și WBA după ce l-a învins, sâmbătă seara, pe franco-camerunezul Carlos Takam, într-o partidă care a avut loc la Cardiff, în fața a 70.000 de spectatori, pe cel mai mare stadion, Principality (fost Millennium). Arbitrul de ring a oprit meciul în runda a 10-a, Takam nemaiputând continua lupta din cauza rănilor de pe față care-i sângerau abundent, el fiind trimis la podea de britanic în runda a patra. Cu toate acestea, boxerul franco-camerunez se poate lăuda cu faptul că este printre puținii care i-au rezistat lui Joshua mai mult de trei reprize.

Odată cu succesul de sâmbătă seara, Joshua doboară recordul lui Myke Tyson, britanicul obținând a 20-a victorie, față de 19 ale fostului pugilist american. Takam, care l-a înlocuit pe bulgarul Kubrat Pulev, accidentat, a pierdut, în noiembrie 2016, meciul cu campionul mondial WBO Joseph Paker, fără titlu în joc, însă a înregistrat de atunci două victorii prin KO. În vârstă de 36 de ani, Takam este deținătorul titlului IBF-Intercontinental la categoria grea. Acest meci a fost primul al lui Joshua (27 ani) după victoria din luna aprilie în fața ucraineanului Vladimir Kliciko, care i-a permis să-și păstreze centura de campion IBF la categoria grea și să-și adjudece titlul WBA vacant.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare