Sport

Ania Caill, „tristă, în depresie și speriată”!

  • caill_8.png
 
Ania Caill, schioara alpină legitimată la Corona Brașov, suferă și acum după ce FRSB a refuzat s-o înscrie la Jocurile Olimpice de la Beijing – povestea a fost ultramediatizată la vremea respectivă.
 
În ultimul week-end, Ania Caill a participat, la Crans Montana, în Elveția, la două probe de coborâre contând pentru Cupa Mondială, unde a avut evoluții slabe. În urma acestora, performera a explicat – pe contul său de Facebook – ce momente dificile traversează:
 
„Săptămână după săptămână, lună după lună, ani după ani… Am continuat să mă zbat și să pun emoțiile deoparte, dar… Sezonul acesta a fost peste limită. Mental am ajuns într-un punct foarte rău. Toată luna februarie am continuat ca și cum totul era normal, dar nimic nu a funcționat… Am încercat absolut totul, dar, pur și simplu, mental, nu eram pe schiuri. Fata care a schiat luna trecută nu a fost Ania Caill. A fost o fată tristă, în depresie și speriată
 
Pentru prima dată în 20 de ani am nevoie să mă pun pe mine pe primul plan, înainte de ski racing. Sunt doar super super obosită de lumea în care trăim. Persoane nebune și rele sunt foarte periculoase și mi-aș fi dorit să nu existe. Tuturor vă doresc să rămâneți sănătoși și să ajutați persoanele de lângă voi așa cum puteți.
 
Împreună suntem mai puternici.
 
PS: Mesajul este direcționat către contextul actual, pentru lumea sportului românesc, dar mai ales comunității schiului de performanță”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare