Sport

Ania Caill: „NU SUNT ROBOT”! De ce nu ia startul în Super G-ul de la Garmisch?!…

 
Ania Caill, sportiva legitimată la Corona Brașov, a explicat, după coborârea de sâmbătă, de la Garmisch-Partenkirchen, contând pentru Cupa Mondială de schi alpin – CUPA MONDIALĂ. Ce a făcut, azi, Ania Caill în coborârea de la Garmisch?!… / Un loc 10 pentru România la Europenele de biatlon, care este starea sa de spirit.
 
„Mi s-a dovedit că nu sunt un robot. Din păcate, nu am reușit să schiez eliberată. Pur și simplu, nu mi-a venit să risc și am schiat cu multă reținere. Am nevoie de o mică pauză, să pot să mă refac fizic (vânătăile de la ultima căzătură – în Super G-ul de la Cortina D’Ampezzo, n.r. – sunt încă dureroase), dar mai ales psihic. Simt că am ajuns la o limită mentală. Am vrut să trec peste, dar nu s a putut. De aceea, din păcate, nu o să iau startul la proba de Super G de duminică. Trebuie neapărat să iau câteva zile de pauză pentru sănătatea mea mentală și să revin în forță la următoarele curse”, a explicat Ania Caill.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button