Sport

Ania Caill, de la Corona Brașov, NOI PUNCTE în Cupa Europei!

 

Schioara alpină Ania Caill confirmă forma foarte bună din 2020. După evoluția entuziasmantă de la Pila – vezi: REZULTAT FANTASTIC pentru Ania Caill (Corona Brașov)!!! „Sunt mândră să mă anunțați că REPREZINT România”!!!, astăzi, tot în Cupa Europei, sportiva legitimată la Corona Brașov a acumulat noi puncte în coborârea de la Crans Montana.

Într-o companie selectă, cu destule sportive prezente cu rezultate meritorii și în Cupa Mondială, Ania Caill a terminat întrecerea pe locul 27, la 2.48 de secunde de câștigătoare, austriaca Nadine Fest – 1.14.79. Podiumul a fost completat cu Rahel Kopp (Elveția) și Rosina Schneeberger, o altă austriacă.

Rezultatul este apreciabil, în condițiile în care pârtia de la Crans Montana era, practic, o necunoscută pentru Ania Caill. Ea efectuase un singur antrenament înaintea startului.

Schioara Coronei se află, acum, pe locul 12 în clasamentul general al probei de coborâre din Cupa Europei.

Mâine, tot în stațiunea elvețiană, este programată o nouă probă de coborâre contând pentru Cupa Europei, a doua competiție ca anvergură din calendarul FIS, după Cupa Mondială.

Foto: Arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare