Sport

Ania Caill (Corona Brașov) S-A REMARCAT la Naționalele Sloveniei…

 

Ania Caill, sportivă legitimată la Corona Brașov, a terminat pe podium patru curse la Campionatele Naţionale de schi alpin ale Sloveniei, competiţie care s-a desfăşurat în Italia şi la care au participat performere importante din loturile Austriei şi Germaniei.

Ania Caill a terminat pe locul 3 două probe de Super G şi a obţinut alte două locuri 3 în două curse de coborâre. „

„Sunt foarte fericită că am terminat sezonul de viteză cu patru podiumuri la Campionatele Sloveniei desfăşurate în Italia şi de două ori am avut clasări în top 10 la Naţionalele Franţei. În condiţiile în care luna februarie a fost foarte grea pentru mine, din cauza problemelor de la spate, mă bucur că am reuşit să fac tot ce era posibil să pot termina sezonul şi cu rezultate frumoase”, a spus Ania Caill.

Ioan Valeriu Achiriloaie, antrenorul Aniei Caill, a declarat că sunt aspecte bune după sezonul de viteză, de care se declară foarte mulţumit: „Am reuşit până în final să revenim cu sănatatea la punct şi Ania să schieze din nou mai eliberată de dureri. Terminăm cu rezultate foarte frumoase şi o senzaţie bună, cu care vom munci pentru sezonul viitor. Nu ştiu dacă un român a mai venit vreodată în top 3 la Campionatele Naţionale ale Sloveniei, care este o ţară foarte puternică în schiul alpin”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare