Sport

Ania Caill (Corona Brașov) – o nouă căzătură horror / „Plângeam de durere” / Dusă de urgență la spital

Ania Caill (Corona Brașov) – o nouă căzătură horror. Schioara alpină a suferit o nouă accidentare gravă după primul antrenament oficial pentru proba de coborâre de la Crans Montana, etapă de Cupă Mondială câștigată astăzi de Lara Gut Behrami (Elveția).

Ania Caill (Corona Brașov) – o nouă căzătură horror

„Am căzut foarte rău aproape de sosire. M-au transportat direct la spital, unde mi-au pus la loc cotul care ieșise. Singurele mele întrebări au fost «Cum am schiat? La cât am venit?». Plângeam de durere, dar singurul lucru care mă interesa a fost că am reușit să schiez cum mi-am dorit. Făcusem un antrenament solid, care era chiar promițător pentru cursele care ar fi urmat”, a declarat Ania Caill, vizibil marcată după această accidentare.

Ania Caill (Corona Brașov) - o nouă căzătură horror | MyTex.ro
Ania Caill (Corona Brașov) - o nouă căzătură horror / „Plângeam de durere” / Dusă de urgență la spital 10

„Ei bine, voi trece și peste obstacolul acesta. Am nevoie de timp, să mai fac examene medicale și să vedem ce ne anunță doctorii”, a mai precizat sportiva de la Corona Brașov, aflată pe patul de spital, cu fața zgâriată serios în urmă impactului dur al căzăturii.

Ania Caill (Corona Brașov) – o nouă căzătură horror

După căzătura suferită în etapa de Cupă Mondială de la Cortina D’Ampezzo, acolo unde s-a accidentat și americanca Mikaela Shiffrin – Detalii – AICI, Ania Caill abia își revenise: „Zilele trecute am participat la o rundă din Cupa Europei, în condiții grele, cu slabă vizibilitate și număr de start ridicat. Am reușit să termin în top 30, dar mai ales că de la cursă la cursă am reușit să-mi depășesc dubiile. Totul este despre self confidence”.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
georgescule
2 luni în urmă

Probabil este cazul sa te retragi, sau poate sa concurezi pentru Andorra ! Oricum, prestatia ta a fost una de slaba calitate si chiar rusinoasa pentru tara noastra, cu aceste calificari pe ultimul sau penultimul loc la toate competitiile importante… Citeşte mai mult »

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare