Sport

Ania Caill (Corona Brașov), ÎN CIUDA PIEDICILOR…

  • caill1.png
 

Schioara alpină legitimată la Corona Brașov a început în forță pregătirea pentru noul sezon competițional, uitându-se încrezătoare și spre… Jocurile Olimpice de la Beijing.

A lăsat în urmă necazurile anului competițional precedent, cu jocul de-a „alba-neagra” al autorităților noastre privind înscrierea sa la Campionatul Mondial – până la urmă s-a realizat acest lucru – și cu accidentarea suferită la spate și a început, asiduu, munca.

Pe contul său de Facebook, Ania Caill a postat două poze sugestiive, prima care arată determinarea, a doua – sacrificiul și munca. 

„Da, sunt determinată de când am 7 ani și am ales schiul din pasiune. Această pasiune m-a adus până aici, la 25 de ani, după atâtea sacrificii și muncă. Îmi sacrific chiar corpul, ligamentele, sănătatea, psihicul, o fac din pasiune și asta de când aveam 12 ani și am plecat de acasă pentru a urma calea schiului de performanță în Alpi.

Oameni care ar trebui să mă ajute să urcăm împreună steagul românesc cât mai sus posibil îmi pun tot felul de piedici în continuu, din motive necunoscute. Dar, nu e nimic, avansăm, perseverăm și depășim fiecare obstacol unul după altul.

Postarea aceasta are drept scop să le transmit celor ce sunt împotriva mea și mai ales celor care mă susțin că mă voi bate în continuare pentru drepturile câștigate prin muncă și sacricificiile mele, fiind în momentul de față primul schior alpin din România (fete și băieți) la nivel mondial, detașat.

În acest moment sunt aici, în Franța, la Capbreton, la centrul european al sportivilor de performanță, și fac antrenamente fizice de la ora 8.00, până la 17.00. Sunt extenuată, mă doare tot corpul, dar știu foarte bine pentru ce o fac. Nimic și nimeni nu mă vă putea opri”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare