Sport

Ania Caill (Corona Brașov), GHINION TERIBIL la Mondialele de schi alpin!

 

Ania Caill, sportiva legitimată la Corona Brașov, nu poate participa astăzi în proba de Super G din cadrul Campionatelor Mondiale de schi alpin de la Cortina D’Ampezzo, din cauza unor puternice dureri la spate.

Anunțul a fost făcut de antrenorul sportivei, Ioan Valeriu Achiriloaie, care speră, totuși, ca Ania Caill să ia startul sâmbătă, în cursa de coborâre din celebra stațiune italiană.

„Viața este crudă uneori. Mi s-a blocat spatele acum câteva zile, iar de atunci am mers de două ori la o clinică sportivă, pentru investigații și infiltrații. M-am odihnit în fiecare zi, am făcut tot ce era omenește posibil să fiu pregătită pentru cursa de azi. Nici măcar nu am putut sta în picioare la inspecția care are loc înaintea concursului. Corpul meu pur și simplu nu mai poate, iar doctorul a insistat să-mi amintească faptul că nu sunt un robot. Cu siguranță, stresul prin care am trecut în ultima perioadă nu m-a ajutat deloc”, a declarat, printre altele, Ania Caill.

Proba feminină de Super G de la Mondiale începe la ora 14.00 (în România).

UPDATE. Din cauza ceții, startul cursei a fost amânat pentru ora 15.30. Până la urmă, întrecerea de azi a fost anulată, urmând a fi reprogramată.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare