Sport

Ania Caill (Corona Brașov) e… DE VINĂ! Asta-i concluzia FRSB

  • caill_27.jpg

La București, ieri, a avut loc Adunarea Generală a Federației Române de Schi Biatlon (FRSB), subiectul principal pe ordinea de zi fiind… cazul Ania Caill (foto), sportiva Coronei Brașov care n-a fost inclusă în delegația „tricoloră” la Jocurile Olimpice de la Beijing – se știe întreaga poveste.

Ania Caill și antrenorul său, Ioan Valeriu Achiriloaie, au fost acuzați de conducerea FRSB că au agitat serios apele în urma deciziei de neparticipare la Olimpiada din China, intervenind, pe ultima sută de metri, și factorul politic.

Se știe, ministrul Sporturilor, Eduard Novak, a cerut demisia conducerii FRSB în urma scandalului declanșat, iar COSR a tăiat finanțarea federației și a solicitat efectuarea unui audit.

Din informațiile noastre, Achiriloaie a fost prezent în sală miercuri, dar nu a luat cuvântul, pentru a-și susține punctul de vedere, poate și pentru că atmosfera era tensionată, mulți antrenori de loturi reproșând că, din cauza cazului Ania Caill, nu și-au mai primit baremurile.

FRSB a fost vizată de un control, însă, după cum s-a comunicat, nu au fost descoperite nereguli. Totuși, există posibilitatea ca Dan Gheorghe Mihoc să-și dea demisia din funcția de președinte, iar lucrurile să reintre în normal, cu secretarul general Puiu Gaspar la comandă.

De văzut ce va face, acum, Ania Caill, care se gândea, în iarnă, la posibilitatea de a concura pentru altă țară…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button