Sport

Ania Caill (Corona Brașov), COBORÂRE ONORABILĂ la Mondiale în condiții extrem de dificile!!!

 

Schioara alpină Ania Caill, legitimată la Corona Brașov, a terminat astăzi pe locul 37 coborârea de la Are (Suedia), contând pentru Campionatele Mondiale, la 3.79 secunde distanță de învingătoare, slovena Ilka Stuhec. Pe locul secund a încheiat Corinne Suter (Elveția), a treia fiind legendara americancă Lindsey Vonn, care la finele actualului sezon își va încheia activitatea competițională.

Coborârea masculină de ieri a fost câștigată de norvegianul Kjetil Jansrud, secondat de conaționalul Aksel Lund Svindal, pe trei încheind austriacul Vincent Krichmayr.

Reamintim, Ania Caill a ocupat locul 28 în Super G-ul de la Are contând pentru Mondialele de schi alpin.

Pe contul său de Facebook, performera de la Corona Brașov a explicat în ce condiții vitrege a trebuit să concureze: „Sunt singura sportivă care este tot sezonul fara o echipă, fără antrenor, fără skiman, etc”. Ea a relatat înaintea coborârii că a fost nevoită să dea totul fără să aibă vreo informație de pe pârtie, fără sfatul unui antrenor cunoscut și fără un serviceman în care să aibă încredere că va cerui schiurile cum trebuie.

Oricum, Ania Caill nu-și plânge de milă, punctând în continuare: „Am învâțat zi de zi să mă confrunt cu orice obstacol care îmi apare in cale. Am învățat să adaptez obiectivul în funcție de variabilele din jurul meu. În momentul acesta sunt foarte mândră de nivelul pe care l-am obținut singură, sunt mândră de felul în care schiez”.

Care o fi punctul de vedere al Federației Române de Schi Biatlon pe subiectul Ania Caill?!…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare