Sport

Ania Caill (Corona Brașov), CE VICTORIE în Franța! A învins nume de prim-plan în Cupa Mondială…

  • caill_9.png
  • caill1_2.png
 

Ania Caill, schioara alpină legitimată la Corona Brașov, a câștigat astăzi proba de coborâre din cadrul concursului FIS de la Auron (Franța).

Ea a fost cronometrată în 1.33.72, acumulând 23,99 p. FIS – un punctaj deosebit. Pe podium s-au mai clasat franțuzoaicele Esther Paisler (+0.38 sec.) și Dariane Escane (+0.47).

Ania Caill a învins două nume importante din elita Cupei Mondiale, franțuzoaica Tessa Worley, clasată a 5-a (+0.96), ori slovena Marusa Ferk, locul 6 (+1.01).

51 de concurente au trecut linia de sosire.

„Wow, acest loc 1 este extraordinar pentru mine! Ce înseamnă să schiezi fără griji, fără stres, fără tot feluri de nebunii în cap. La start m-am simțit liberă și foarte fericită să fiu aici și iată ce rezultat am scos”, a declarat Ania Caill după festivitatea de premiere.

În cursa de coborâre contând pentru Națonalele de schi alpin ale Franței, Ania Caill a ocupat un onorant loc 7, la 1.50 de secunde distanță de învngătoare, Romane Miradoli – 1.31.08. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare