Sport

Ania Caill (Corona Brașov) A PUNCTAT în Cupa Europei!

 

Schioara alpină Ania Caill, sportivă legitimată la Corona Brașov, a luat startul în primul său concurs din acest sezon după neînțelegerile cauzate cu neînscrierea sa, de către FRSB, la Jocurile Olimpice de la Beijing.

Ania Caill s-a clasat pe locul 30, primind un punct, în proba de coborâre de la Val di Fassa (Italia) contând pentru Cupa Europei (a doua competiție FIS ca valoare după Cupa Mondială). 

Victoria i-a revenit austriecei Emily Schöpf, podiumul fiind completat cu elvețianca Juliana Suter și cu Katrin Hirtl-Stanggasinger (Germania).

„Prima cursă de coborâre sezonul acesta, prima Cupă a Europei și Top 30 «la cheie»! Mă bucur că am reușit să îmi regăsesc senzațiile cât mai repede, am avut sectoare de întrecere foarte interesante și continuăm sa construim pe asta pentru cele mai mari obiective din 2022”, a declarat Ania Caill. 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare