Sport

Anglia, set cu Iran. Comentatorul TVR se putea face de râs şi de acasă

Anglia, set cu Iran. S-a încheiat şi a doua partidă de la Cupa Mondială 2022. În primul duel din grupa B, Anglia s-a distrat cu Iran, de care a dispus cu 6-2 (Bellingham, Saka 2, Sterling, Rashford, Grealish / Taremi 2).

Meciul a avut 24 de minute de prelungiri, 14 în prima repriză şi 10 în cea de-a doua, un record.

Anglia, set cu Iran. Comedie a fost şi comentariul TVR. Omul trimis acolo pe bani mulţi veniţi de la statul român, adică de la cetăţeni, s-a umplut de penibil. Săracul Bukayo Saka a fost numit în vreo patru feluri, niciodată corect. Apoi să îi explice cineva comentatorului plătit din bani publici că Declan Rice, mijlocaşul lui West Ham, nu e John Stones, fundaşul de la Manchester City. Până la urmă, omul de la microfon se putea face de râs şi de acasă. Nu trebuia să cheltuie sume exorbitatnte pentru a merge în Qatar.

Aşteptăm cu interes prestaţiile celorlalţi comentatori trimişi de TVR degeaba în Qatar.

De la ora 18.00, se joacă al doilea meci din Grupa A, Senegal – Olanda. Ziua se va încheia la ora 21.00, cu duelul din Grupa B, SUA – Ţara Galilor.

FOTO: Facebook FIFA World Cup


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare