Sport

Anghel Iordănescu: „Îmi făcusem alte calcule. Nu este o grupă ușoară”

 

După cum se știe, Naționala României va evolua în grupa E a preliminariilor Campionatului European din 2018, unde se va duela cu Danemarca, Polonia, Muntenegru, Armenia și Kazahstan. 

„Consider că n-avem cum să fim prea bucuroși după ceea ce s-a întâmplat în Rusia. Personal, îmi făcusem alte calcule, speram la altceva și am crezut până în ultimul moment că vom avea o șansă pe care mi-aș fi dorit-o eu personal. Nu este o grupă ușoară, ci una grea, cu încă două echipe de mare valoare – și mă refer aici la Polonia și la Danemarca. Chiar dacă noi am bătut Danemarca recent, consider că oricare din cele 3 – România, Danemarca și Polonia poate să termine pe locul 1 sau poate emite pretenții la calificare. N-am fost bucuros că am picat cu Danemarca. Înainte să plecăm în Rusia, personal am avut o discuție cu colegii mei de la echipa națională, Viorel Moldovan, Ionuț Badea și Daniel Isăilă, în care eu am spus sau mi-am manifestat temerea vizavi de Danemarca. O consider o echipă grea, puternică, chiar dacă i-am bătut consider că nu va fi ușor. Așa cum, de altfel, consider că Polonia este una dintre chipele bune în momentul de față, conduce grupa pentru EURO și a bătut fără drept de apel campioana mondială. Pe lângă faptul că nu sunt prea fericit cu această grupă în care am căzut, nu sunt mulțumit nici de țintarul grupei. Poate ne putem declara satisfăcuți că jucam primul meci acasă, dar în nici un caz nu mi-aș fi dorit ca ultimul joc să fie în Danemarca pentru că deja ne aduce aminte de ceea ce s-a întamplat și Danemarca poate să fie în momentul respectiv una dintre echipele care speră să câștige calificarea”, a declarat selecționerul Anghel Iordănescu la revenirea din Rusia. 

CITEȘTE ȘI: 

Programul „tricolorilor” în preliminariile C.M. 2018


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button