Sport

Andrei Poverlovici, de la FC Brașov: „Ne dorim să promovăm”

 

FC Brașov și-a prezentat astăzi, într-o conferință de presă, noul echipament pe care jucători lui Cosmin Bodea îl folosesc în actualul sezon.

„Am încheiat o colaborare bună. Nu aveam echipament și ne bucurăm de faptul că avem un nou sponsor tehnic. Singura condiție pusă în contract a fost că, în cazul în care vom promova, această colaborare să continue și în Liga 1”, a declarat președintele „galben-negrilor”, Vasile Dochița.

Altfel, oficialul „stegar” a vorbit despre partida cu FC Caransebeș, programată sâmbătă, la ora 11.00, pe Stadionul „Tineretului”, în etapa a doua a Ligii 2, Seria a 2-a: „Nu ne-a convenit rezultatul din confruntarea de la Baia Mare, dar sper că, acum, băieții își vor arăta adevărata valoare. Nu avem altă variantă în afara victoriei. Dispunem de un lot bun spre foarte bun pentru Liga 2. Sper că sâmbătă vor veni cât mai mulți oameni alături de noi și vom face tot ce putem să nu îi dezamăgim”.

La rândul său, fundașul Andrei Poverlovici a opinat: „Am revenit acasă. Nu cred că este un pas înapoi venirea mea în Liga 2. Capitolul Voluntari este unul încheiat. Decât să fi fost pasager prin Liga 1, cred că am făcut alegerea cea mai bună. Scopul nostru în acest campionat este să acumulăm cât mai multe puncte. Sâmbătă vom avea un meci dificil, dar trebuie să câștigăm. Ne dorim să promovăm, acesta este gândul nostru. Lotul de jucători pe care îl avem ne permite să ne propunem un astfel de obiectiv”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button