Sport

Andreea Bujor (Corona Brașov), o NOUĂ CONVOCARE la lotul național de tineret!!!

 

Prima reprezentativă de handbal feminin tineret bifează o nouă acțiune, la București.

„Tricolorele” vor susține, pe 20 și 21 decembrie, două meciuri amicale împotriva formației similare a Cehiei.

Convocată la lotul României este și Andreea Bujor, de la Corona Brașov. Cu siguranță, dacă n-ar fi fost în recuperare după accidentarea suferită la genunchi, ar fi fost chemată și Alicia Gogârlă.

Selecționerul Dragoș Dobrescu a precizat potrivit site-ului FRH: „Am încercat să facem un lot care să ne permită să descoperim alte jucătoare. Avem câteva jucătoare tinere în echipă, iar la meciurile acestea vom încerca să definitivăm lotul pentru anul viitor (C.M. tineret – România 2020), pentru că din ianuarie vom intra în linie dreaptă. Vrem să luăm cele mai buen jucătoare, pe cele mai în formă. Vrem să le vedem pe toate la lucru în aceste două meciuri, vreau să văd mai multă agresivitate și colaborare în apărare, îmi doresc să creștem ritmul de viteză pe faza a doua și cât mai puține greșeli. Pe atac, ne dorim mai multă eficacitate, iar fetele să fie sănătoase la finalul celor două meciuri”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare