Sport

ANCHETĂ LA FRF. „Grup infracțional organizat”!!!

 

Federația Română de Fotbal (FRF) este vizată de o anchetă a Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), după cum a informat Gazeta Sporturilor (www.gsp.ro).

DIICOT a confirmat pentru sursa citată că pe rolul său „se află înregistrată o cauză penală în care se efectuează urmărirea penală in rem pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat”.

Potrivit www.gsp.ro, DIICOT ar cerceta modul în care ar fi folosit FRF parte din fondurile primite de la UEFA pentru organizarea Euro 2020. Ar fi suspiciuni că s-ar fi cheltuit bani în alte scopuri, inclusiv pentru campania electorală câștigată de actualul președinte al FRF, Răzvan Burleanu, în fața lui Ionuț Lupescu.

Se știe, Octavian Goga, președintele AJF Brașov, este și vicepreședinte FRF, fiind unul dintre oamenii de nădejde ai lui Răzvan Burleanu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button