Sport

Ana Bogdan se califică în semifinale la Monterrey

 

La prima ei participare la Monterrey, venită după două luni de pauză provocată de o accidentare, Ana Bogdan reușește un turneu de excepție în Mexic, acolo unde a învins-o pe Danielle Collins, noua senzație din tenisul feminin, și și-a asigurat calificarea în semifinale. Românca, a șasea favorită, s-a impus cu scorul de 6-2, 6-4 la capătul unei confruntări care a durat doar 80 de minute și în care a reușit nu mai puțin de 12 ași. Pe lângă faptul că și-a egalat cea mai bună performanță la un turneu WTA, calificarea în careul de ași, Ana a urcat, prin această victorie, și până pe poziția a 76-a în clasamentul mondial, cea mai bună clasare de până acum. În semifinale, sportiva originară din Sinaia o va întâlni pe Garbine Muguruza, principala favorită a turneului și locul 3 mondial, ea trecând în sferturi de Ajla Tomljanovic, scor 6-0, 6-3.
Am fost încrezătoare încă din momentul în care am pășit pe teren, știam că pot câștiga și m-am simțit excelent în timpul meciului. Am fost relaxată, iar în momentele importante nu mi-am pierdut cumpătul, iar asta a contat foarte mult, mai ales în setul doi, în primul game și cel de 5-3. Am jucat să câștig fiecare minge“, a declarat Ana după meci.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button