Sport

Amicale de lux pentru CSU CNOT Brașov

Echipa antrenată de Florin Paraschiv se va testa cu Steaua, CSM București și Dinamo

 

Handbaliștii de la CSU CNOT Brașov au început pregătirile pentru partea a doua a sezonului Diviziei A, al doilea eșalon al handbalului masculin românesc.

Formația pregătită de Florin Paraschiv a susținut un prim meci de verificare, pierdut, 27-29, cu CSM Făgăraș.

Pentru gruparea brașoveană urmează un cantonament la Izvorani, în acest stagiu fiind programate și patru teste cu grupări de top din România. Vineri și sâmbătă CSU CNOT Brașov se va duela cu Steaua, marți va întâlni CSM București, iar joi este programat un amical cu Dinamo București.

„A fost o evoluție bună în partida cu CSM Făgăraș, dar cel mai important este să ne pregătim cum trebuie pentru partea a doua a campionatului. Nu rezultatele ne interesează în acest moment, dar evoluția ne arată că am lucrat bine până acum. Plecăm în cantonament la Izvorani, unde, cu ajutorul federației, am reușit să perfectăm câteva jocuri amicale tari. Rolul nostru este să creștem jucători și este normal să ne testăm cu grupări de la care avem ce învăța. Sunt convins că vom arăta mult mai bine în partea a doua a sezonului”, a declarat antrenorul Florin Paraschiv.

FOTO: Facebook CSU CNOT Brașov, fanhandbal.ro

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare