Sport

Amical tare pe „Tineretului”. Video. FC Braşov – Rapid Bucureşti. Update: Rezultat final…

Amical tare pe „Tineretului” FC Braşov – Rapid. FC Braşov se duelează de la ora 12.00, pe Stadionul „Tineretului”, Rapid Bucureşti. Formaţia antrenată de Adrian Mutu are un sezon foarte bun în Superligă, ocupând poziţia a treia.

UPDATE: Rezultat final FC Braşov – Rapid Bucureşti 0-1. Singurul gol al meciului a fost marcat de Ciobanu, în minutul 16.

Amical tare pe „Tineretului” FC Braşov – Rapid. Meciul este transmis pe pagina de Facebook FC Rapid 1923 şi pe canalul de Youtube al giuleștenilor FC Rapid 1923.

Echipele de start:

FC Braşov: Micu – Burlacu, Fustar, Marc, Lascu, Spătaru, Izata, Saim, Dumbravă, Chică-Roşă, Angelov.

Rapid: Drăghia – Belu, Săpunaru, P. Iacob, Fl. Ştefan, Ciobanu, Al. Ioniţă, Pănoiu, Vojtus, Dugandzic, Marzouk.

Preluare Youtube FC Rapid 1923

Cele două formaţii s-au întâlnit şi anul trecut, pe 30 iunie, tot într-o partidă amicală. Rapid s-a impus atunci cu 2-1.

„Îţi trezeşte amintiri un astfel de meci. Când petreci şase ani de zile la un club, e clar că ai amintiri din acele momente. Dar revederea cu fosta echipă este o plăcere. Tot timpul e o plăcere să evoluezi contra rapidiștilor. Am jucat şi cu FC Braşov în Giuleşti, am şi câştigat. Nici ei nu erau într-o poziţie foarte bună. Te mişcă puţin, dar atunci când începe meciul eşti concentrat pe ce ai de făcut. Laşi totul la o parte, pentru că evoluezi la altă echipă şi trebuie să îţi faci treaba cel mai bine acolo unde joci”, a declarat Ștefan Grigorie, antrenorul secund al FC Brașov, pentru FC Brasov Official.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button