Sport

Alte ACUZE la adresa arbitrului brașovean Marian Barbu… „Nu știe să vorbească”!

 

Arbitrul Marian Barbu a fost în prim-planul ultimei etapei din Liga 1 fotbalistică, întrucât a favorizat clar victoria FCSB-ului în fața celor de la UTA Arad prin cele două penalty-uri controversate dictate – BRAȘOV. Arbitrul Marian Barbu e „PILA” lui…

La GSP LIVE (gsp.ro), jurnalistul Vlad Nedelea l-a luat în vizor pe tânărul arbitru FIFA, de loc din Făgăraș: „L-am văzut pe Marian Barbu la două meciuri ale lui FC Voluntari. El are și o gravă problemă de autoritate. Nu știe să vorbească cu jucătorii, nu știe să vorbească cu antrenorii, e extraordinar de arogant. Pot aduce jucători care să spună chestia aceasta! Are un stil atât de prost de a vorbi și de a se adresa, încât devine enervant. Automat, nervozitatea aceasta intră și în jocul echipelor. Nu răspunde nici când este întrebat pe tunel, la finalul partidei, când e pus să explice unele decizii pe care le ia. În teren, fie nu le răspunde jucătorilor, fie are același stil de a se adresa precum, cu «Dispari!» (strategia lui Istvan Kovacs din trecut – n.r.)”. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare