Sport

Altă jucătoare de tenis celebră, SUPER-SEXY într-un pictorial „More from Body”!!! FOTO…

  • wozniacki_8.jpg
  • wozniacki1_2.jpg
  • wozniacki2_2.jpg
 

Înainte de startul Grand Slam-ului de la Wimbledon, amica Serenei Williams, jucătoarea daneză de tenis Caroline Wozniacki, a realizat o ședință foto „hot” (foto 2-4) pentru ESPN, la categoria „More from body”, întreaga galerie digitală urmând a fi lansată de canalul american în data de 5 iulie.

Într-un material de prezentare realizat pentru ESPN, Caroline Wozniacki a declarat printre altele că, în afară de tenis, este dependentă de fitness și că nu este obsedată de kilogramele în plus, întrucât duce un stil de viață sănătos.

De asemenea, sportiva daneză a menționat că este impresionată de rezultatul avut la maratonul de la New York, când a încheiat în mai puțin de 3 ore și jumătate. Așa cum a destăinuit, medalia cucerită la competiția atletică este singura pe care o are în propria locuință, trofeele obținute în circuitul WTA fiind ținute de către părinții danezei.

Wozniacki a mai spus că, dacă ar fi să aleagă acum către ce disciplină sportivă s-ar îndrepta, ar opta ori pentru tenis, ori pentru înot: „N-aș alege nicicum baschetul, pentru că sunt antitalent”.

CITEȘTE ȘI: Serena Williams a pozat GOALĂ, însărcinată fiind în 6 luni!!! FOTO…

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare