Sport

ALT GHINION. Lindsey Vonn, ce ACCIDENTARE!!!

  • vonn_2.jpg
 

Cunoscuta schioară alpină americană, în vârstă de 31 de ani, a avut parte de un accident nefericit. În timp ce se juca frisbee cu unul din câinii săi, a fost mușcată, din greșeală, la degetul mare al mâinii drepte. Astfel, medicul lotului de schi alpin al SUA, Randy Viola, i-a aplicat mai multe puncte de sutură la degetul afectat (foto 2).

Interesant este că Vonn a mai avut probleme la degetul respectiv. În timpul Mondialelor din 2009, s-a tăiat cu o sticlă de șampanie.

Așadar, Lindsey Vonn continuă șirul ghinioanelor. Acum trei luni, în Noua Zeelandă, a căzut în timpul unui antrenament, suferind o fractură la glezna dreaptă. Nerefăcută complet, n-a putut, astfel, să participe la slalomul uriaș de la Sölden, în deschiderea noii ediții a Cupei Mondiale. Este, însă, așteptată să fie prezentă la etapa de la Aspen (Colorado), programată la finele lunii noiembrie.

În absența slovenei Tina Maze, care are un an sabatic, și a austriecei Anna Fenninger, care a declarat forfait pentru acest sezon din cauza unei accidentări horror la genunchi, Lindsey Vonn figurează ca mare favorită la cucerirea globului mare de cristal, trofeu ce l-a mai câștigat de 4 ori de-a lungul carierei.

Ea are în palmares 67 de victorii în Cupa Mondială, record, având nevoie de un sezon și jumătate pentru a reveni în prim-plan după două operații suferite la genunchiul drept, survenite în urma căzăturii urâte în cadrul Super G-ului de la Mondialele de schi alpin de la Schladming – 2013.

În sezonul trecut, Lindsey Vonn a câștigat atât globul de cristal al coborârii, pentru a 7-a oară în carieră, cât și pe cel de la Super G, pentru a 5-a dată, însă n-a obținut decât o medalie, de bronz, la Campionatele Mondiale organizate la Beaver Creek.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare