Sport

Allen Coliban, după meciul SR Brașov – Kids Tâmpa… Ce A DECLARAT?!

 
După ce sâmbătă după-amiaza a fost la disputa SR Brașov – Kids Tâmpa, din Seria a 5-a a Ligii 3 la fotbal, pe Stadionul „Tineretului” – vezi AICI: BRAŞOV. LIGA 3. LIVETEXT. SR Braşov, victorie clară cu Kids Tâmpa. Allen Coliban, prezent pe „Tineretului”. Corona, primele puncte pierdute, Allen Coliban, noul primar al Brașovului, a postat pe contul său de Facebook câteva impresii sportive:
 
„Sportul este o activitate desconsiderată pe nedrept. Iar acest lucru trebuie îndreptat atât în Brașov, cât și în general, în societatea românească. Din punctul meu de vedere, sportul înseamnă comunitate. În jurul copiilor și tinerilor crescuți într-un mediu sportiv, cu principii sănătoase, se formează comunități puternice. Nicio altă activitate nu are atâta forță și energie de a mobiliza și de a reuni oameni dincolo de bariere culturale, lingvistice sau profesionale.
 
Mi-aș dori ca din ce în ce mai mulți brașoveni să practice un sport, iar toate echipele locale să beneficieze de susținerea de care au nevoie din partea administrației. Pe termen scurt, este esențial să reconstruim relația dintre cluburi și comunitate (avem nevoie de suporteri pentru asta) și să reclădim secțiile de copii și juniori (să atragem cât mai mulți către practicarea sportului, doar așa putem pune bazele corecte ale performanței viitoare)”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare