Sport

Alin Bondar – antrenor de lot naţional

Alin Bondar – antrenor de lot naţional.

Antrenorul junioarelor mari de la ACS Transilvania Braşov, Alin Bondar, se află în fața unei noi provocări. Cu ani de experiență pe bancă, mulți dintre ei în Liga Florilor și Liga Zimbrilor, el a fost numit selecționer al echipei naționale de handbal junioare a României.

Fostul antrenor al Coronei Braşov va debuta pe banca micilor tricolore în perioada 17-18 octombrie, când lotul 2008-2009 va avea parte de un stagiu de pregătire la Craiova, acesta urmând a se încheia cu partidele de la Trofeul Carpați, competiție la care vor mai lua parte reprezentativele similare ale Cehiei, Ungariei și Sloveniei.

Din lotul României fac parte și două jucătoare de la ACS Transilvania Braşov, Narcisa Cepoi și Ana Vasile.

Alin Bondar – antrenor de lot naţional

„Sunt bucuros că voi face parte din acest nou proiect. Este o experiență nouă și diferită pentru mine, pentru cariera mea de antrenor. Este un proiect care mă responsabilizează și mă obligă să ofer cât mai mult din ce pot eu oferi. Responsabilitatea este mare, deoarece vom lucra cu o parte a viitorului handbalului românesc. Știu că nu va fi ușor, nimic nu este, dar îmi doresc mult ca această experiență să fie o reușită”, a declarat Alin Bondar.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button