Sport

ALIANȚĂ. Cu cine va face echipă BRAȘOVEANUL Covaliu dacă va fi ales președinte la COSR?!…

 

După Mihai Covaliu, și Gabi Szabo și-a anunțat decizia de a candida pentru funcția de președinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR).

Apoi, a intrat în scenă Alexandru Dedu, care și-a depus candidatura pentru funcția de vicepreședinte al forului menționat, susținându-l la președinție pe brașoveanul Mihai Covaliu, care este șeful Federației Române de Scrimă, fiind și antrenorul lotului național de sabie.

 „Am făcut acest pas fiindcă eu cred în Mihai Covaliu. Este unul dintre puținii oameni care este campion olimpic din trei funcții diferite: sportiv, antrenor și președinte de federație. E un om în care cred. Pentru mine, pe scara valorilor după care mă conduc, Mihai Covaliu le cam atinge pe toate. Avem un limbaj comun, legat de sport în general și de toate lucrurile conexe sportului. M-am alăturat cu toată puterea mea lui Mihai Covaliu și mi-ar face mare plăcere să fac parte din echipa lui”, a declarat președintele Federației Române de Handbal pentru Agerpres.
 
Alegerile pentru noua conducere a COSR vor avea loc pe 15 noiembrie.
 
 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button