Sport

Alexandru Chipciu: „Ne-am cam făcut de râs încă o dată. Ne-am apărat cu 100 de jucători”

 

Alexandru Chipciu a fost singurul care a recunoscut că „tricolorii” s-au umplut de penibil în meciul cu Polonia, 1-3, din preliminariile Campionatului Mondial, și a criticat tactica selecționerului Christoph Daum.

„E clar că nu se mai poate spune nimic. N-are rost să mai vorbim despre șansele de calificare. Despre modul în care ne-am prezentat nu se mai poate spune nimic. Ne-am cam făcut de râs încă o dată, din păcate. Ne pare rău și ne este rușine. Probabil că asta ne este valoarea, ne-a fost frică de acest meci, ne-am apărat cu 100 de jucători. Mai bine atacam și pierdeam la același scor, dar măcar simțam că mai jucam și noi fotbal. La începutul preliminariilor, consideram că avem o grupă echilibrată și nu mi să părea imposibil să ne calificăm la Campionatul Mondial. După aceste meciuri, nu mai cred nimic, mi se pare că poate să ne bată orice echipă. Acum ar fi culmea să ne fim supărați dacă ne critică lumea. Maniera în care am luat bătaie a fost umilitoare și e normal să te critice lumea”, a declarat Chipciu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare