Sport

Alexandru Chipciu: „Ar fi o săptămână ideală dacă am câștiga cu Polonia și Simona Halep s-ar impune la Roland Garros”

 

Alexandru Chipciu a vorbit astăzi, într-o conferință de presă, despre partida Polonia – România, care va avea loc sâmbătă, de la ora 21.45, în preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Cu doar 6 puncte acumulate în 5 meciuri, „tricolorii” ocupă locul 4 în grupa E, la șapte lungimi de Polonia.

„Mergem să ne jucăm șansa, poate la prima vedere pare imposibil să batem în Polonia, dar nu mergem să facem doar act de prezență, o spun cu toată convingerea. Dacă avem probleme la finalizare, lucrăm la finalizare. Cred că facem lucrurile corect acum la națională, dar succesul ține de altele, nu doar cum te antrenezi. Acum zece ani, Polonia pleca cu șansa a treia, dar noi nu suntem Generația de Aur. Trebuie să-i dăm încredere selecționerului şi uşor-uşor o să vină rezultatele. Ele ar veni imediat dacă am juca la Barcelona sau Real Madrid. Polonia e o echipă care la prima ocazie sau la a doua te poate taxa. Sunt o formaţie bună, dar nu avem coșmaruri, nu e ca și cum Lewandowski ar avea coarne. Și cu egal în Polonia ne va fi greu să ne calificăm. Ar fi o săptămână ideală dacă am câștiga cu Polonia și Simona Halep s-ar impune la Roland Garros”, a declarat Chipciu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button