Sport

Alex Dubeau, încă 2 ani la Corona Braşov. Urmează David Levin!?

Alex Dubeau, încă 2 ani la Corona Braşov. Oficialii grupării de la poalele Tâmpei au anunţat, pe Facebook, în urmă cu puţin timp, că portarul Alex Dubeau şi-a prelungit contractul cu echipa de hochei pentru încă doi ani.

Dubeau a avut în sezonul trcut evoluţii excelente, fiind unul dintre jucătorii importanţi ai Coronei în drumul spre câştigarea Erste Liga.

„Sunt încântat să semnez pentru încă doi ani cu Corona Brașov. Anul trecut a fost incredibil și cred cu adevărat că putem repeta acel succes dacă rămânem concentrați și jucăm corect. Fanii au fost incredibili prin sprijinul lor arătat pe tot parcursul sezonului și asta a făcut o diferență uriașă, mai ales în timpul playoff-urilor. Energia și pasiunea lor ne-au alimentat la fiecare pas și abia aștept să simt asta din nou în timp ce ne îndreptăm spre un alt an interesant împreună. Sunt încântat să mă întorc în oraș, să revăd pe toată lumea și să vreau să am un impact și mai mare în comunitatea brașoveană. Scopul meu este să dau înapoi din dragostea și sprijinul pe care le-am primit în primul meu an aici”, a declarat Dubeau pentru pagina de Facebook Corona Braşov.

După cum am mai anunţat, oficialii Coronei încearcă să obţină cetăţenia română pentru portarul canadian, dar şi pentru Jared VanWormer, un alt hocheist care şi-a prelungit contractul.

Faptul că Alex Dubeau continuă la Corona ar putea reprezenta un atu important în convingerea lui David Levin, hocheist dorit de conducerea clubului braşovean.

FOTO: © Daniel Maximilian Milata Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 luna în urmă

[…] Levin a semnat. Corona Braşov a reuşit o super lovitură pe piaţa transferurilor şi l-a luat pe David Levin, jucător dorit şi de ACSH […]

Back to top button