Sport

Alesul lui Laszlo Dioszegi pentru a fi antrenor la Sepsi Sfântu Gheorghe / S-ar aștepta OK-ul din Ungaria

Alesul lui Laszlo Dioszegi pentru a fi antrenor la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Este clar că la gruparea covăsneană există o ruptură între antrenor și fotbaliști (Detalii, AICI). Iar șeful Laszlo Dioszegi trebuie să-l sacrifice pe Bernd Storck, reziliindu-i contractul, în speranța că echipa va începe, iar, să câștige puncte, după ce în ultimele 2 meciuri din Superligă, cu Universitatea Cluj și Unirea Slobozia, a evoluat extrem de slab.

Alesul lui Laszlo Dioszegi pentru a fi antrenor la Sepsi Sfântu Gheorghe

Conform Fanatik, favorit să-l înlocuiască pe Bernd Storck la Sepsi este Adrian Mutu, în prezent liber de contract. El este pe placul lui Laszlo Dioszegi, dar trebuie văzut dacă va primi „verde” din Ungaria pentru efectuarea mutării.

Se știe, după plecarea lui Liviu Ciobotariu de la formația din Sfântu Gheorghe în sezonul trecut, Laszlo Balint era ca și instalat în funcția de antrenor principal, însă s-a intervenit decisiv dinspre Budapesta cu Bernd Storck, care a fost selecționer al Ungariei.

CFR Cluj a fost ultima formație pregătită de Adrian Mutu, de acolo plecând după eșecul rușinos, 0-4, în Cupa României, cu Corvinul Hunedoara. Înainte, „Briliantul” fusese la Neftichi Baku, în Azerbaidjan, nici acolo nerupând gura târgului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button