Sport

ALEGERI LA COSR. „S-au întâmplat lucruri urâte”

 

„A fost o cursă foarte frumoasă. Sunt foarte dezamăgită de ultimele săptămâni din campania mea. S-au întâmplat lucruri urâte. Chiar și aseară ați văzut acel SMS la adresa mea. Dar nu asta m-a întristat, cert e că eu sunt fericită că Mihai a câștigat, bucuroasă că o să ducă proiectele sportului românesc mai departe. O să fiu alături de el dacă o să mă dorească. Sunt aici cu mare drag”, a afirmat Gabriela Szabo, după ce a pierdut alegerile pentru şefia COSR.

Aseară, dar şi astăzi dimineaţă, toţi alegătorii, dar şi alţi oameni importanţi din sportul românesc ar fi primit următorul SMS: „Votaţi Câtea, Bârlădeanu, Szabo! PSD, ultima soluţie!”.

„Ironicul mesaj a fost dat pentru a-i mototoli imaginea Gabrielei Szabo şi pentru a întări coloratura ei politică. L-am primit toţi, un gest penibil. Eu l-am votat pe Cova oricum pentru că m-a convins cu programul lui, dar nu cred că avea nevoie de asfel de practici de doi bani”, a declarat o sursă pentru ProSport.

citeşte şi: 

OFICIAL. Braşoveanul Covaliu e preşedintele COSR!!!

Update. Prima declaraţie a noului preşedinte al COSR


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare