Sport

ALEGERI FRF. „Vor conta foarte mult politicul și «forțele paralele»!!!

 

„Mă tem că în alegeri vor conta foarte mult politicul și «forțele paralele». E foarte importantă susținerea politică. Am auzit că Ionuț Lupescu (foto) e susținut de Liviu Dragnea, iar Răzvan Burleanu, de Vasile Dâncu. Marcel Pușcaș nu e susținut politic, dar îl susțin eu”, a declarat Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), invitat fiind la emisiunea „Stop pe piept”, realizată de Horațiu Ciornei și Alin Buzărin la Național FM.

Cel supranumit „Corleone” a făcut referire la alegerile pentru președinția FRF, care vor avea loc în 18 aprilie, vorbind de cei mai importanți trei candidați: Lupescu, Burleanu și Pușcaș.

Nea Mitică a spus că, în opinia sa, Pușcaș e cel mai bun dintre cei trei: „A fost fotbalist, a fost conducător, a fost antrenor, a fost impresar. Are și caracter. Eu, dacă ar trebui să votez, el ar fi favoritul meu. Cred că are de pe acum 50-60-70 de voturi, dar nu știu dacă-i ajung”.

În ceea ce-i privește pe Ionuț Lupescu și Marcel Pușcaș, Dragomir a punctat: „Mă tem să nu-i aresteze pe amândoi, cu o zi-două înainte de alegeri (neuitând episodul cu Gică Popescu de acum 4 ani – n.a.)… În opinia mea, Lupescu și Pușcaș trebuie să se înțelegă, să colaboreze, să fie unul președinte și celălalt secretar general, cum or ieși la vot”.

Despre Burleanu, ex-șeful LPF a menționat: „E numai pe interesul său, nu în interesul fotbalului”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare