Sport

ALEGERI FRF. Răzvan Burleanu: „Deși nu a fost chiar un fleac, i-am ciuruit”

 

Deși a fost susținut puternic de PSD, Ionuț Lupescu a pierdut categoric alegerile pentru șefia Federației Române de Fotbal. Doar 78 de voturi a obținut „Kaiserul”, în timp ce fostul și noul președinte, Răzvan Burleanu, a avut mai mult decât dublu, 168.

Astfel, este posibil ca tocmai alierea cu Liviu Dragnea și PSD să îi fi fost fatală lui Lupescu.

Cu un zâmbet larg, Burleanu a menționat: „Numărul meu de telefon rămâne același și începând de mâine, același care a fost și în ultimii 4 ani. Le mulțumesc contracandidaților pentru participare. Mulțumesc întregii mele echipe pentru modul în care am lucrat în ultimii 4 ani. Ați fost astăzi foarte fermi, drepți, integri. Sunt mândru că fac parte din această familie. Vă mulțumesc mult. Deși nu a fost chiar un fleac, i-am ciuruit! Îl recomand pe Octavian Goga pentru funcția de vicepreședinte. Îi vom susține pe Mihai Spânu și Marius Dăscălescu. În toată această partidă, aceștia au fost alături de mine în ciuda oricărui boicot care a fost. Acești oameni merită să continue în Comitetul Executiv. Trebuie să ne apucăm de treabă, mâine la ora 13.00 avem ședință de management. Mulțumesc tuturor colegilor din administrație care și-au făcut treaba și au răspuns tuturor nevoilor dumneavoastră. În încheiere, vreau să transmit un mesaj de unitate către voturile care s-au dus spre ceilalți candidați. Voi face tot ceea ce e posibil să avem unitate în următorii 4 ani”.

„Felicit președintele, pentru că a câștigat. A fost de datoria mea să vin să încerc să ajut fotbalul. Sper să aveți performanțe, pe care toată lumea le așteaptă”, a declarat Lupescu, după ce au fost prezentate rezultatele oficiale.

Marcel Pușcaș și-a anunțat retragerea din fotbal: „Felicitări Răzvan Burleanu și tuturor celor care l-au votat. Vă mulțumesc pentru tot, este ultima mea zi în fotbal”.

„Felicitări domnului Răzvan Burleanu, dar și lui Marcel Pușcaș și Ionuț Lupescu, pentru că mi-ați oferit șansa de a fi alături de voi. Sper ca împreună să reușim să punem în aplicare proiectele pentru dezvoltarea fotbalului”, a menționat și Ilie Drăgan.

FOTO: prosport.ro

CITEȘTE ȘI:

LIVETEXT. Alegeri la Federația Română de Fotbal. Răzvan Burleanu rămâne președinte


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button