Sport

ALCOOLIŞTI. Steaua, de la VODCĂ, la ŢUICĂ DE PERE!!! Reghecampf e „TRĂGĂTOR”!!!

 

Victor Piţurcă a profitat de momentul optim şi l-a atacat dur pe Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei, cu care este în conflict de mult timp. Fostul selecţioner susţine că ştia şi el de episodul petrecut la Zürich, pentru că i-au spus jucătorii, iar Gigi Becali va face totul pentru a-l demite cât mai curând pe „Reghe” fără a-i plăti clauza de reziliere, de un milion de euro.

„Vezi, Doamne, el (Reghecampf – n.a.) nu ar fi făcut nimic (la Zürich, înaintea meciului din «Europa League» – n.a.). Nu e adevărat! Au consumat băuturi alcoolice (Reghecampf şi Mihai Stoica – n.a.), iar el abia a fost trezit pentru a merge la meci… De fapt, asta e o obişnuinţă la Steaua. Înainte de meciuri iau o sticlă de vodcă şi, din superstiţie, o beau, să le meargă mai bine”, a declarat „Piţi” la Dolce Sport, el subliniind că „Reghe” i-a lucrat şi pe Gâlcă, şi pe Mirel Rădoi pentru a reveni la Steaua. 

„Dacă bei patru, cinci păhărele de vodcă, nu păţeşti asta, dar au schimbat vodca, au băut ţuică de pere şi aia e mai grea. Aşa am auzit, serios… Reghecampf a apărut cu faţa căzută, cu ochelari… Se vede că e «trăgător»”, a mai dat detalii Piţurcă despre  cum „Reghe” şi „Meme” s-au „intersectat” cu alcoolul.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare