Sport

„Agresiune și viol” – ACUZELE tinerei brazilience la adresa lui Neymar!!! Fotbalistul s-a accidentat și ratează Copa America!!!

 

Tânăra ce l-a acuzat pe Neymar că a violat-o a apărut pentru prima dată în public, prezentând detaliat cum s-au petrecut faptele, în viziunea ei.

„A fost o agresiune și un viol”, a afirmat Najila Trindade Mendes de Souza într-un interviu acordat pentru SBT, a doua cea mai importantă rețea de televiziune din Brazilia.

Najila, care a spus că este manechin, a menționat că a vrut, inițial, să aibă o relație sexuală cu starul lui PSG, care i-a plătit avionul și cazarea la un hotel din Paris.
 
„În convorbirile și mesajele purtate înaintea întâlnirii, părea un băiat drăguț. Dar, când l-am întâlnit, totul s-a schimbat. A devenit agresiv… M-a îmbrățișat, după care i-am spus să se oprească, pentru că mă face să sufăr… L-am întrebat dacă are prezervative, mi-a spus că nu și m-am decis să nu fiu de acord…”, a declarat Najila Trindade, care a continuat: „Atunci m-a întors, m-a lovit violent în dos și a comis actul sexual. Totul a fost foarte rapid”.
 
Extrase din interviul dat de Najila Trindade au fost publicate de SBT cu o oră înainte ca Neymar să intre pe teren la meciul amical dintre Brazilia și Qatar (2-0), de pregătire pentru Copa America.
 
În minutul 17, el s-a accidentat, după ce a făcut un pas fals cu piciorul drept. A primit îngrijiri medicale minute bune. S-a plâns că are dureri mari și a fost schimbat.
 
Astăzi, Federația Braziliană de Fotbal (CBF) a informat că Neymar a declarat forfait pentru Copa America, din cauza gravității accidentării suferite – entorsă la glezna dreaptă cu ruptură de ligamente.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button