Sport

AFC Hărman primește o… LOVITURĂ SUB CENTURĂ!!!

 

Astăzi, de la ora 17.00, AFC Hărman evoluează pe propriul teren cu CFR Pașcani în ultima etapă a seriei 1 din Liga 3 la fotbal, încercând marea cu degetul… promovării.

Într-un alt meci esențial al rundei, formația din Miercurea Ciuc se confruntă cu Știința Miroslava, care – surpriză – trece pe primul loc, întrucât SC Bacău a luat decizia de a se retrage din campionat, după cum am aflat de pe contul de Facebook al celor de la AFC Hărman, unde s-a mai precizat: „Mult mai interesant este faptul că un domn din conducerea grupării din Bacău a licitat de o săptămână acest lucru, și anume retragerea echipei, sperând că cine dă mai mult câștigă. Dacă nu se retrage, noi și M. Ciuc eram în avantaj, dar dacă se retrage, este Miroslava în avantaj!!! Încurcate sunt căile Domnului!”.

CITEȘTE ȘI: BRAȘOV. Se decide promovarea în Liga 2. Ilie Luca: „Ținând cont de norocul pe care l-am avut până acum, poate va ieși bine”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button