Sport

AFACERE SECRETĂ de 30 de miliarde de euro!!! Ce LOVITURĂ a dat fotbalistul!!!

 

Mathieu Flamini (31 de ani), mijlocașul francez al echipei Arsenal Londra, a investit timp de 7 ani, în secret, în sectorul biochimiei. Astăzi, fostul fotbalist al echipelor Olympique Marseille și AC Milan poate culege roadele…

Împreună cu un amic, Pasquale Granata, el a investit în firma CF Biochemicals. Nici prietenii săi, nici antrenorul „tunarilor”, Arsene Wenger, nu au fost înștiințați de acest proiect.

Acum, afacerea lui Flamini a înflorit. Societatea, situată la Caserta – aproape de Napoli, are 80 de angajați, care întrețin 400 de persoane. Aceasta este capabilă să producă în masă acid levulinic, un substitut al petrolului care poate fi folosit ca și carburant. De asemenea, este întrebuințat la fabricarea produselor farmaceutice, a plasticului, a diverselor cosmetice și la conservanții alimentari.

„Șeful departamentului de chimie al firmei este unul dintre cei mai mari oameni de știință italieni”, a relatat Mathieu Flamini pentru The Independent, continuând: „Se numește Anna Maria Raspoli Galletti și este profesor universitar. Noi am deschis o piață cu o valoare potențială de aproximativ 30 de miliarde de euro. Mulți au încercat să producă acid levulinic, însă au eșuat. Evident, când vă lansați într-un asemenea proiect și depindeți de bani, sunt multe riscuri și stres, dar pentru mine a fost un mod de a «evada» din fotbal. O carieră sportivă are suișuri și coborâșuri. Asta mi-a permis să mă gândesc și la altceva, o chestie care să mă stimuleze intelectual”.

Auzind despre „lovitura” lui Flamini, coechipierul său Alex Oxlade-Chamberlain a exclamat, impresionat, în vestiar: „El trebuie să fie viitorul președinte al lui Arsenal!”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare