Sport

Adversară de top pentru Corona Brașov în ultimul pas dinaintea calificării pe tabloul Ligii Campionilor / Cu antrenor în Hall of Fame

Adversară de top pentru Corona Brașov în ultimul pas dinaintea calificării pe tabloul Ligii Campionilor.

Echipa antrenată de Laurențiu Lică se va confrunta cu Olympiakos Pireu pentru accederea pe tabloul competiției elitelor. Primul meci din acest tur trei preliminar va avea loc la Brașov, pe 17 octombrie.

Olympiakos Pireu s-a calificat joi seară în ultimul act al preliminariilor, deși a pierdut, 2-3 (17-25, 25-5, 25-15, 22-25, 17-19), partida din Spania cu CV Guaguas. În tur, elenii se impuseseră cu 3-0.

Adversară de top pentru Corona Brașov în ultimul pas dinaintea calificării pe tabloul Ligii Campionilor

Sextetul inițial al celor de la Olympiakos Pireu în meciul din Spania a fost: Mahdi Jelveh Ghaziani, John Gordon Perrin, Rafael Koumentákis, Dragan Travica, Dimitris Tziávras  și Aleksandar Atanasijevic. Pe parcurs au mai intrat: Alen Pajenk, Vasilis Kostópoulos, Mateo Hasballa, Nicolás Papangelopoulos, Anéstis Dalakouras și Dimitris Konstantinidis. Antrenor este italianul Andrea Gardini, cu o carieră impresionantă în volei. De altfel, el a și fost inclus în Hall of Fame, în 2007.

Olympiakos Pireu este cea mai de succes echipă de volei din Grecia, cu 32 de titluri naționale câștigate. Are în palmares și 2 Cupe CEV (1996 și 2005), dar și o Cupă CEV Challenge (2003). A fost și vicecampioană în Liga Campionilor CEV, în 1992 și 2002.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button