Sport

Adrian Veștea – anunț privind Stadionul Tineretului din Brașov / Pas înainte

Adrian Veștea, în prezent ministrul Dezvoltării în Guvernul Ciolacu – viitor președinte al Consiliului Județean Brașov, a dat, astăzi o veste bună pentru iubitorii fotbalului de la poalele Tâmpei, în privința Stadionului Tineretului: „Comisia Tehnico-Economică a Companiei Naționale de Investiții (CNI) a aprobat studiul de fezabilitate și indicatorii tehnico-economici pentru noul stadion, care va fi construit pe Str. Stadionului nr. 14. Valoarea totală a investiției aprobate este de 138.368.826,79 lei (cu TVA), iar contribuția administrației locale este de 6.826.855,68 lei (fără TVA)”.

Adrian Veștea – anunț privind Stadionul Tineretului din Brașov

Potrivit liderului liberal brașovean, „în perioada următoare se vor face pașii pentru obținerea hotărârii de guvern de aprobare a indicatorilor tehnico-economici, iar apoi contractarea lucrărilor de proiectare și lansarea execuției propriu-zise. Acest proiect va contribui semnificativ la dezvoltarea infrastructurii sportive din Brașov și va aduce beneficii pe termen lung comunității noastre”.

Detalii privind proiectul noului Stadion Tineretului – AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button