Sport

Adrian Popa va semna pentru englezi

 

Stelistul Adrian Popa a anunțat, ieri, pe pagina sa de Facebook, că va semna sâmbătă un contract  pentru o perioadă de 3 ani și jumătate cu formația engleză de ligă secundă Reading FC. Mijlocașul de 28 de ani a fost cumpărat de englezi în schimbul a 600.000 de euro, sumă acceptată și de  Gigi Becali, și va avea un salariu anual de 700 de mii de euro, de șase ori mai mare decât cel de la Steaua.
A venit și ziua asta. Din 2012 am simțit că mi-am împlinit visul pe care îl aveam de când eram copil. Să joc în tricoul roș-albastru, pentru echipa mea de suflet, FC Steaua București. Am dat totul pentru voi și pentru cele două culori de fiecare dată când am intrat în teren și nu voi uita nici un moment petrecut la acest club. Dar astăzi, a venit ziua în care vă anunț că voi pleca. Mâine, voi semna cu Reading Football Club, pentru care voi juca în următorii ani’….Sufletul meu va rămâne alături de toată suflarea roș-albastră și îmi doresc ca foștii mei colegi să-mi păstreze o medalie de campion la sfârșitul sezonului. De asemenea, îmi doresc să se rezolve această situație în care se află clubul acum, iar suporterii să se întoarcă alături de echipă, să fie o familie așa cum am fost mereu, și la bine, și la greu”’, a scris Popa în rețeaua de socializare.
Reading ocupă locul 4 în Championship, cu 49 puncte, după 27 de etape, și luptă pentru promovarea în Premier League. Echipa este antrenată de fostul fundaș olandez Jaap Stam, iar în lotul său se găsesc, printre alții, olandezul Danzell Gravenberch (ex-U Cluj), portughezul Tiago Ilori sau internaționalul olandez Roy Beerens.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare