Sport

Adrian Mutu – ofertă pentru a fi selecționer / Marius Șumudică a confirmat

Adrian Mutu – ofertă pentru a fi selecționer. El este în cărți pentru a prelua prima reprezentativă de fotbal a României, dacă Edi Iordănescu nu-și va prelungi contractul scadent după Euro 2024.

Până atunci, însă, conform informațiilor oferite de jurnalistul Cristi Coste de la Fanatik, Adrian Mutu este unul dintre candidații doriți de oficialii Federației de Fotbal din Nigeria pentru a prelua postul de selecționer, rămas vacant după ce portughezul Jose Peseiro și-a dat demisia.

Adrian Mutu – ofertă pentru a fi selecționer

Marius Șumudică a confirmat știrea, precizând – de asemenea – că Adrian Mutu ar putea prelua reprezentativa Senegalului. Potrivit lui „Șumi”, 8-9 antrenori sunt pe liste pentru a fi aleși pe postul de selecționer – atât în Nigeria, cât și în Senegal.

Ultima echipă antrenată de Mutu a fost CFR Cluj, de unde a demisionat după eșecul cu Corvinul Hunedoara din Cupa României.

Ca și „Briliantul”, Marius Șumudică este, de asemenea, liber de contract, fiind în căutarea unui angajament… bănos. Ultima negociere, eșuată, a avut-o cu Al-Orubah, din Arabia Saudită – Detalii, AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button