Sport

Acuze GRAVE la adresa lui Ilie Stan!!! Învârteli cu sume mari de bani!!!

 

Ilie Stan n-a rezistat decât câteva luni ca antrenor principal la gruparea irakiană FC Zakho, el fiind înlocuit cu un alt român la șefia băncii tehnice, Ion Marin.

Salih Jaber, un fotbalist irakian care a jucat și în România – cel ce a intermediat coontractul lui „Iliesta” la formația amintită, a făcut declarații șoc în Fanatik la adresa lui Ilie Stan, despre care a spus că avea și camera plină cu băuturi alcoolice: „E un om de nota minus 1… Nu vreau să îl mai văd în viața mea, s-a rugat de mine să îl iau la echipă, să îl ajut, și acolo a făcut prăpăd. A luat comisioane de la jucători, 60.000 de euro de la fotbaliștii români Florin Costea, Leca și Daminuță, dar și 25.000 de dolari de la un brazilian. Ilie Stan a fost filmat, patronul i-a arătat un filmuleț cum lua banii… A cerut 80.000 de dolari pe cantonamentul de la Brașov, când el făcea 36.000 de dolari…”.

Ilie Stan a dezmințit categoric toate cele relatate, considerându-se curat în fața Domnului: „Numai un cretin putea spune așa ceva”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button