Sport

ACUZE DURE la adresa unui arbitru brașovean!… „Furt împotriva muncii”!

 

Recent avansat pe lista arbitrilor FIFA, făgărășeanul Marian Barbu (foto) a comis-o rău aseară, în Trivale, la meciul câștigat de Dinamo în fața lui FC Argeș, scor 1-0, în Liga 1.

În finalul partidei, el nu a acordat un penalty clar gazdelor, care l-au acuzat extrem de dur.

„Sunt de la 8 ani în fotbal, adică de 50 de ani, și nu am văzut așa ceva. E placaj al apărătorului la atacantul nostru și am luat eu roșu. Ne consumăm sănătatea, ne zdrobim nervii, familiile noastre suferă. E clar, un furt împotriva muncii! Nu poti să te lupti cu arbitrii sau cu asemenea greșeli. Arbitrul a avut o tentă de la început. Vine unul și ne mitraliază”, a declarat, după partidă, antrenorul interimar al piteștenilor, Augustin Eduard.

Ion Crăciunescu, specialistul Digi Sport pe probleme de arbitraj, a comentat și el pe marginea arbitrajului lui Marian Barbu: „Este ciudată rău de tot această fază. Jucătorul dinamovist nu are nici o șansă să joace mingea. Este dezechilibrat și se duce în picioarele adversarului. Nici la rugby nu e permis așa ceva! E un penalty cât se poate de clar!… De ce să dai indirectă, mă? Pe Barbu nu l-a păcălit nimic! Eu am niște explicații, dar n-am probe, si mă feresc să spun anumite lucruri”.

Altfel, ca o știre importantă din Liga 1, Eduard Iordănescu este noul antrenor al echipei CFR Cluj, semnând un contract valabil până la finalul sezonului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare