Sport

ACS Transilvania Brașov, locul 7 la turneul final al juniorilor 3

 

Echipa de handbal masculin – juniori 3 de la ACS Transilvania Brașov a încheiat pe locul 7 în turneul final al Campionatul Național.

Formația brașoveană au avut parte de o grupă dificilă în competiția de la Buzău. După ce au remizat în primul meci cu CSO Mizil, 31-31, brașovenii au pierdur cu CSM București, 24-43, și CSM Bacău, 35-42.

În meciul pentru locul 7, ACS Transilvania a dispus de CS Unirea Sânnicolau Mare, 36-21.

„Aurul” a ajuns la LPS Suceava, care a dispus în finală de CSM București, 41-31.

„A fost un an minunat. Ne-am fi dorit ceva mai mult la turneul final, dar poate ne-a lipsit încrederea în anumite momente. Nu a existat o presiune, însă băieții și-au dorit prea mult, astfel că a apărut teama, iar lipsa de experiență și-a spus, de asemenea, cuvântul. Am întâlnit echipe puternice, cu tradiție, iar noi am construit ceea ce avem în prezent într-un timp relativ scurt. Suntem, însă, mulțumiți de ceea ce am realizat. Unii copii au fost la prima participare într-un turneu final, iar toată echipa s-a aflat pentru prima oară într-un campionat clasic. E o performanță să te afli în primele 8 echipe ale țării”, a declarat antrenorul Titus Donosa.

Directorul clubului brașovean, Marius Fetti, a comentat: „Bucuria pe care o simțim la finalul acestui campionat este greu de descris. Am pornit de la zero în urmă cu ceva timp și am reușit să formăm echipe foarte bune, care au ajuns în turneul final. Îi mulțumesc lui Titus Donosa și îl felicit pentru profesionalismul și dăruirea de care dă dovadă zi de zi în munca sa. Cu mai mulți oameni ca el, handbalul juvenil românesc ar fi departe. Ne dorim să continuăm acest drum și să formăm copii cu care să «alimentăm» loturile naționale de juniori și care apoi să devină handbaliști profesioniști. Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături și le promitem că vom continua linia rezultatelor din ultimii ani”.

Lotul Echipei ACS Transilvania Brasov: David Ștefan Chicomban, Cezar Donosa, Andrei Spătărelu, Eric Sala, Robert Florin Pădurariu, Răzvan Arsenie Dumitrașcu, Radu Marian Băltărețu, Victor Donosa, Erwin Sebastian Faff, Alexandru Valentin Danciu, Teodor Constantin Zaharia, Raul Manea, Denis Gabriel Vieru, Călin Rusu, Daniel Vasile Ciorobea, Silviu Mihai Odobeșteanu, Andrei Istrate, Gyorgy Marton.

Staff: Titus Donosa – antrenor principal, Dorin Cian – antrenor second, Mircea Iordan – antrenor portari. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare