Sport

ACS Steagul Roșu Brașov, SCRISOARE DESCHISĂ pentru primarul Coliban…

 

Și conducerea ACS Steagul Roșu Brașov a reacționat în urma ședinței Consiliului Local de ieri – BRAȘOV. MOTIVELE pentru care s-a dorit asocierea ACS Steagul Roșu cu Primăria… / UPDATE. Asocierea a fost respinsă!, remițând o scrisoare deschisă pentru primarul Allen Coliban:

„Domnule primar, Coliban Allen.

Am asistat, on-line, la ședința Consiliului Local și am considerat jignitoare remarcile dumneavoastră referitoare la clubul Steagul Roşu Brașov!
 
În primul rând, cea în care a-ți spus că: «Steagul Roșu Brașov este 0 pentru suporteri și pentru brașoveni!»; 
 
«Steagul Roșu Brașov nu reprezintă comunitatea, este o echipă de Liga a IV-a, care nu reprezintă fotbalul brașovean». 

Domnule primar, am fi dorit ca înainte să vorbiți de clubul Steagul Roşu Brașov, să întrebați și alți oameni din Brașov de cei care reprezintă acest club, nu numai pe cei 20 de suporteri-patroni care jignesc și acuză, pe toți cei care nu sunt de acord cu ideile și dorințele lor!

Acest club, înființat în 2010 de Eduard Gherghe și Dragoș Ivăncescu, a rezistat până în acest moment, pe lângă suportul părinților, care sunt membrii cotizanți, din propriile buzunare, ale celor două persoane mai sus menționate.
 
Echipa de seniori, care evoluează în mult blamata Liga a IV-a de către dumneavoastră, de parcă e o rușine să evoluezi în campionatul județean, la fel, a fost susținută prin efortul celor doi și a președintelui Adrian Chiric.
 
Oare cum se simt cei peste 150 de copii din cadrul clubului, părinții lor, familiile acestora, când edilul orașului face clubul din care aceștia fac parte un «club 0 pentru brașoveni și pentru suporteri»?
 
Apropo, cei cărora le țineți partea, mai mult din considerente politice, știți cât preț au pus și pun pe centrul de copii și juniori?
 
Ce să facem dacă nu reprezentăm comunitatea?
 
Ne dați o soluție să ne mutăm din Brașov?
 
Asta am mai făcut-o, jucând la Tărlungeni, cu chirii plătite, pentru a nu deranja continuatorii…
 
Observăm că pe pagina dumneavoastră de Facebook, acestă echipă, Steagul Roșu Brașov, s-a înființat pentru a bloca suporterii în proiectul lor (VEZI: BRAȘOV. „În final, Steagu’ va renaște”! USR, contra PNL + PSD! Coliban a mai spus: „Sunt mulți oameni ale căror vieți sunt strâns legate de fotbal”). Greșit, acest club are CIS-ul din anul 2010 și nu din 2017, cum îl au cei protejați de dumneavoastră, și anume echipa suporterilor continuatori a fotbalului brașovean!
 
Indiferent de războiul politic care-l duceți pe subiectul sport, fotbal, era frumos să vă consultați și cu cei din cadrul clubului Steagul Roșu Brașov, să ascultați ideile și părerile acestora, înainte de a da verdicte și până la a jigni un club și membrii acestui club, cum a-ți procedat acum! 

ACS STEAGUL ROȘU BRAȘOV”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button